Individuele gesprekken

Het uitspreken van wat jou overkomen is en alles wat je daarbij voelt en denkt kan ruimte geven. Christa Anbeek denkt mee, luistert onbevooroordeeld en kan helpen om samen een nieuwe koers uit te zetten.

Groepsgesprekken

Vertellen over je eigen avonturen en luisteren naar de stormen en windstiltes in het bestaan van anderen kan verbondenheid geven. Niemand is hetzelfde of maakt hetzelfde mee en toch kunnen we van elkaars ervaringen leren.

Stilstaan bij belangrijke momenten

Een geboorte, een huwelijk, een verhuizing, nieuw werk, afscheid nemen van leven…belangrijke momenten waar je soms op een speciale manier bij wilt stilstaan. Rituelen uit oude tradities of zelf nieuw gecreëerd kunnen helpen om deze momenten vorm te geven.

Begeleiding van professionals en mantelzorgers

Hoe kun je anderen helpen en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgen? Wat doet het lijden van de ander met jou? Wat geeft energie om veerkrachtig te blijven? Wat kenmerkt een goede hulpverlener?

Lezingen

Christa Anbeek is beschikbaar voor lezingen over levenseinde, levenskunst, overlevingskunst en andere onderwerpen voor kleine of grotere groepen.

 

Kom in contact